Onze Partners

Netground Netground
Omdat de hosting van websites zo ontzettend belangrijk is hebben wij gekozen voor in onze ogen de beste partner in webhosting. Netground heeft de beschikking over 23Gbit aan netwerkcapaciteit, waarbij de 10Gbit aansluiting redundant is uitgevoerd. Hiermee behoort Netground meteen tot een select aantal providers met een 10Gbit aansluiting.

DocData DocData Payments
Docdata payments is een innovatieve internationale payment service provider voor bedrijven en organisaties die op afstand verkopen. De diensten verzorgen het veilig, snel en correct online verwerken van betalingen, van het moment dat een klant de order plaatst, tot het moment dat de gelden aan de webwinkelier uitbetaald zijn en de betalingen correct verwerkt zijn in diens financiƫle administratie. Dit maakt docdata payments een cruciale speler in het online order-to-cash process.

Pay.nl Pay.nl
Pay.nl verzorgt voor ons de uitbetalingen naar onze resellers en houdt de verkoopstatistieken voor de resellers bij. Zo kun je als reseller van MixitMedia er van op aan dat je iedere maand precies krijgt waar je recht op hebt en ook nog eens netjes op tijd.TNT Post TNT Pakket Service
TNT bezorgt de bestellingen uit onze webwinkels bij onze klanten. Met de door TNT geleverde software maken wij de bestellingen verzendklaar waarna TNT deze iedere werkdag afhaalt en de volgende werkdag bezorgd bij onze klanten.

Google Google
Google biedt ons en onze klanten een groot scala aan tools. Denk hierbij aan Google Adwords, Adsence en Analytics. Deze tools zetten we in voor onszelf maar ook in opdracht van onze klanten.

  EDR Credit Services
EDR Credit Services levert een aantoonbare bijdrage aan een effectief debiteurenbeleid door kredietrisico's tijdig te signaleren, deze adequaat te beheersen en te reduceren.